OM OSS

Instore Agency har en passion för galgar och varumärken. Att presentera plagg och varumärken på rätt sätt är vår drivkraft. Vi har en vision att skapa lösningar för presentation av våra kunders produkter och varumärken som gör våra kunder till vinnare. Våra metoder är design, profil, kvalitet, omtanke och service.

Instore Agency är Nordens ledande leverantör av galgar och tillsammans med vår partner Mainetti som är världens ledande hängarföretag, har vi oändliga möjligheter. Vi har varit de naturliga valet för nordiska modebutiker under många år och fortsätter att ligga i framkant av utvecklingen av galgar! 

Instore Agency har sedan ett par år även utvecklat ett komplett sortiments av påsar, presentförpackningar, Skyltdockor, ställningar och stativ och det andra som innefattas av rörlig exponering i butiken. Idag kan vi erbjuda ett fullsortiment för att göra din butik bättre. Se vår hemsida för påsar och presentförpackningar på www.instoreagency.se.

Tillsammans med alla våra andra produkter erbjuder vi en kostnadseffektiv helhetslogistik för butikens löpande försörjning. - Med våra produkter syns ert varumärke på stan om och om igen!

Vi kan också erbjuda ett sortiment av ecobags. Vår tanke är ta fram fräscha och miljöriktiga flergångspåsar för att stärka ert varumärke.

VÅR HISTORIA

Vår historia börjar 1958 när Sven Turesson startar sin fabrik för metallgalgar i småländska Gnosjö. Franz Karner öppnar ett par år senare sin fabrik för plastgalgar i Lidköping. De här två företagarnas entreprenörskap blir 2007 Nordic Hangers för att 2017 bli Instore Agency.

De första tre decennierna utvecklas företagen framgångsrikt och levererar  galgar till den nordiska marknaden. Tanken på hållbarhets finns tidigt och redan 1973 börjar Franz Karner återvinna plast i form av förbrukade Super 8-kassetter. Framgångarna beror även på att de båda entreprnörerna fokuserar på att ge god kvalitet och service till kunderna. Självklart har det hänt mycket mer under åren som gått. Vi har breddat vårt utbud ytterligare och idag erbjuder vi allt från kvittorullar och presentförpackningar till skyltdockor och förstås världens bredaste sortiment av plastgalgar.

Den kanske största förändringen är den som har skett succesivt och lett oss dit vi är idag. Vi har gått från att vara en ren leverantör till att bli den som hjälper modebranchen som en kreativ partner med  skräddarsydda lösningar. För att göra detta ännu tydligare inleder vi under 2016 ett varumärkesarbete som slutar i att vi bytte namn till Instore Agency.

Trots det nya namnet och en bredare inriktning lever arvet från Sven Turesson och Franz Karner kvar. Vi har kvar fabriken i Lidköping och att upprätthålla den service och kvalitet som gjorde Sven och Franz så framgångsrika är fortfarande vår viktigaste uppgift.

Information

Instore Agency AB                                           Org.nr. 556710-7585
Stengatan 2                                                           Innehar F-skattebevis
SE-531 55 LIDKÖPING

e-post: info@instoreagency.se

ÖPPETTIDER
Måndag  - fredag  08.00 - 16.30

Nyhetsmail

Fyll i namn och epost nedan så skickar vi vårt nyhetsmail från Instore Agency till dig. Glöm inte att bekräfta mailet som skickas till dig.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

Kontakta oss gärna