Galgar med ditt helt egna tryck

Hos oss kan du också beställa galgar med din egen logo eller en hälsning på.

Galgar med eget tryck är en perfekt promotionprodukt eller ett sätt att exponera ert varumärke i er butik. En galge med er förenings emblem är en spännande produkt att sälja för att tjäna pengar till er förening.  Eller varför inte ha sitt namn eller en hälsning på sina hängarna hemma? Det höjer nivån på din entré eller din garderob till nya nivåer.

Kostnaden varierar beronde på trycket men generellt är det en engångskostnad för en kliché på 700kr och trycket kostar 2kr per hängare och en ställkostnad på 395:-. Vill man ha fler färger på trycket ökas båda kostnaderna med varje färg man lägger till. Vill man ha samma tryck på andra sidan också blir det ingen extra engångskostnad. Önskar du tryck på 2 sidor tillkommer 1kr/tryck.
(moms tillkommer)

Om du är intresserad av ett av tryck på en av våra standardgalgar, trä eller plast, här i webshopen så fyller du bara i nedanstående formulär och skickar med en högupplöst pdf fil så återkommer vi med en offert till dig direkt.

Vi kan givetvis även ta fram helt unika, kundanpassade galgar om ni är intresserade av många hängare. Minimikvantiteten varierar från 1,000st beroende på önskemål. 
Skicka ett mail till: info@instoreagency.se så hjälper vi dig gärna.


  • (max 50 MB)